ATTENTIE:

DEZE WEBSHOP STOPT PER 10 FEBRUARI 2018. Leegverkoop tot en met 10 Februarie:70% korting op alles! OP=OP!

Na 2 jaar met veel plezier met deze webshop bezig geweest te zijn, stoppen wij (wegens tijdgebrek) met onze webshop. Daarom verkopen wij alle nog resterende voorraad tegen de zeer hoge korting van 70% .De nog resterende voorraad staat bij elk product aangegeven. Producten die niet meer voorradig zijn verwijderen wij van de website. Na 10 Februari zal er niks meer verkocht worden.

Titanium Bouten

Titanium Bouten

Wij verkopen professionele kwaliteit Titanium bouten. Onze titanium bouten zijn lichtgewicht (47% lichter dan staal), extreem corrosie bestendig (roesten niet) en buitengewoon sterk (vergelijkbaar met de sterkste stalen bouten) . Daardoor zijn onze titanium bouten zijn een uitstekende vervanging voor stalen bouten. 

 

Alle bouten die wij verkopen zijn gemaakt van het sterkste type (Grade 5 / 6AL-4V) titanium legering. Ze hebben gerold schroefdraad en hebben een gesmeden kop. 

Hierdoor zijn onze titanium bouten van een uitzonderlijke kwaliteit, en bezitten deze een maximale treksterkte . Al onze titanium bouten voldoen aan de internationale DIN & ISO standaard.

Verder zijn al onze titanium bouten ISO gecertificeerd  en hebben ze een gepolijste afwerking.

Onze titanium bouten zijn een uitstekende vervanging voor stalen bouten op o.a. mountainbike, racefiets en overige toepassingen in de race sport waarbij gewicht, stevigheid en duurzaamheid een belangrijke rol spelen.

Wij kunnen de bouten ook nog voor u anodiseren in de door u gewenste kleur!

 

Verfijnd zoeken